• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

01.02.2011

Уважаеми съграждани, жители на Община Балчик, служители на местната администрация, работещи в бюджетни структури и частни фирми,
От днес до 28 февруари 2011 г. в България се провежда 17-то преброяване на населението и жилищния фонд. Целта на преброяването е да се събере информация за възрастта, образованието, трудовата дейност, семейното положение и жилищните условия, но не и за собствеността на хората, спестяванията им или доходите.

Призовавам ви да се възползвате от възможността за електронно попълване на данните на адрес https://iscensus2011.nsi.bg/ С този акт ще спестим разходи на държавата, които в момент на икономическа криза са от изключително значение и могат да бъдат пренасочени към други дейности на републиканския бюджет.

Разчитам на вашата гражданска отговорност!


Николай АНГЕЛОВ,

Кмет на Община Балчик



За по-малко от четвърт час парламентарно представените партии в Балчик се споразумяха за състава на СИК-овете в община Балчик по време на свиканите от кмета Николай Ангелов...
Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.