• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

29.10.2020

Завърши рехабилитацията на улица "Д-р Златко Петков", в участъка под вилна зона "Белите скали", и улица "П. Яворов" - в участъка между ул. "К. Кисимов" и "Приморска". В момента се извършва подмяна на настилката на главната улица на вилна зона "Фиш-фиш" с дължина 700 метра. Ще бъдат отстранени нарушения по асфалта в зоната, включително и невъзстановени
от отстраняването на ВиК аварии настилки.
От началото на тази седмица се работи по подмяната на централния водопровод и сградните отклонения в с. Рогачево. След приключване на ремонта по ул. "Лозар", в която попада водопровода, тя също ще бъде асфалтирана.
Предстоят дейности по изграждане на кръгови движения по ул. "Приморска" и улица "Дунав" в гр. Балчик, полагане на износващ слой асфалт по ремонтирания участък от ул. "Варненска" и изграждане на улица "Д-р Ж. Бончев" в участъка от ул. "Х. Димитър" и ул. "Ген. Иван Колев". Това ще стане след завършване на основните строителни дейности по спортния комплекс към парк "Балик".

Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.