• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

01.02.2011

Уважаеми съграждани, жители на Община Балчик, служители на местната администрация, работещи в бюджетни структури и частни фирми,
От днес до 28 февруари 2011 г. в България се провежда 17-то преброяване на населението и жилищния фонд. Целта на преброяването е да се събере информация за възрастта, образованието, трудовата дейност, семейното положение и жилищните условия, но не и за собствеността на хората, спестяванията им или доходите.

Призовавам ви да се възползвате от възможността за електронно попълване на данните на адрес https://iscensus2011.nsi.bg/ С този акт ще спестим разходи на държавата, които в момент на икономическа криза са от изключително значение и могат да бъдат пренасочени към други дейности на републиканския бюджет.

Разчитам на вашата гражданска отговорност!


Николай АНГЕЛОВ,

Кмет на Община Балчик



Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.