• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

14.06.2024

Концерт "Нека бъдем добри! "НЕ" на домашното насилие на деца и насилието в училище" се проведе в залата на читалище "Паисий Хилендарски 1870" в Балчик. Събитието се организира под патронажа  на Областната дирекция на МВР в град Добрич и реализира от Районното управление в Балчик. 

Под формата на концерт от младежки формации от Балчик и региона на сцената прозвучаха важни напътствия за подрастващите в информираността им на тема "домашно насилие". Присъстваха представители на ОД на МВР, шефове на служби от региона, Община Балчик, Районна прокуратура, Дирекция "Социално подпомагане", директори на училища и други, свързани с възпитанието на младите хора.

"Работата ни с подрастващите и техните родители ще продължи и е важно това да се прави всеки ден", смята инспектор Мая Данева, която оперативно ръководи днешното събитие.



Концерт “Нека бъдем добри! “НЕ” на домашното насилие на деца и насилието в училище” се проведе в залата на читалище “Паисий Хилендарски 1870” в Балчик.
5 133 са гласувалите за депутати в Народното събрание в община Балчик. Това е 29,49% от имащите право на глас. 4 866 души /29,05%/