• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

04.10.2023

Поредно събитие за популяризиране значението на европейското териториално сътрудничество, както и постиженията на сътрудничеството между България и Румъния се проведе днес. По крайбрежната алея в Балчик представители на двете страни управляваха велосипеди и се забавляваха. Младите хора имаха възможност да научат повече за постигнатото от съседните държави в областта на кооперирането за съвместни инициативи. Една от тях е закупуването на велосипеди за ползване от местната общност и туристите в Балчик, както и цялостното обновяване на крайбрежната алея.
Представителите на Регионалния офис за трансгранично сътрудничество изразиха задоволство от постигнатата устойчивост на изпълняваните от местната администрация проекти.


За по-малко от четвърт час парламентарно представените партии в Балчик се споразумяха за състава на СИК-овете в община Балчик по време на свиканите от кмета Николай Ангелов...
Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.