• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

24.05.2020

Уважаеми съграждани,

За пръв път на 24 май “Върви народе възродени” няма да звучи по улиците на Балчик. Пандемията промени битието ни, а рестрикциите наложиха отмяна и на традиционното шествие на учениците, на празничните концерти в този ден.

Вярвам, че всички трудности скоро ще отминат, както и вярвам, че всеки от нас носи в сърцето си духа на празника.

Искам да поздравя и да благодаря на ученици и учители, които продължиха да работят и се учат в дните на извънредното положение и след това. Трудностите ни обединяват и ни правят по-опитни и по-силни.

На празника на Балчик се обръщам с благодарност към всички мои съграждани, които проявиха съобразителност и дисциплина през последните месеци.

Постепенно нормалният житейски ритъм се завръща. Улиците на Балчик се оживяват и отново ще посрещаме гости от близо и далеч.

Нека в следващите дни продължим да бъдем така единни, да се пазим и работим за просперитета на красивия ни град!

Бъдете здрави и честит празник!

Николай АНГЕЛОВ
Кмет на Община Балчик

Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.
При извършено на 12.02.2024 г. и 26.02.2024 г. пробонабиране и изследване по показателите от група „А“ от пунктове при крана на потребителя в 08. Зона Оброчище 1, с. Сен