• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

30.11.2016

От 1 декември 80 души от община Балчик ще ползват услугата "Осигуряване на топъл обяд". Право да получават храна ще имат самотно живеещи лица и семейства с минимални пенсии, както и такива с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях. Ползващите услугата ще получават обяда  в трапезарията на Домашен социален патронаж - Балчик на улица "Варненска" №2 до 30 април 2017 г. За периода на изпълнение на проекта ще се изготвят седмични менюта и ще се спазва изискването за балансиран хранителен режим на най-нуждаещите се.
Контрол по изпълнението на дейността ще се упражнява от екипа на проекта, който ще извършва внезапни проверки, проследяващи хода на приготвяне и предоставяне на храната.

Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.