• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

25.08.2015

Днес в Община Балчик се проведе среща с представителите на политическите партии и коалиции за изготвяне състава на Общинската избирателна комисия за провеждане на местните избори на 25 октомври 2015 г.
Присъстващите на срещата приеха, че ОИК ще бъде съставена от 11 члена, сред които са и председател, заместник-председател и секретар.
ПП "ГЕРБ" ще бъде представена от трима членове, Коалиция "БСП Лява България" от двама. По един член ще имат ДПС, партия "Атака" и коалициите "АБВ", "Реформаторски блок", "Патриотичен фронт" и "България без цензура".
Участниците в срещата днес се съгласиха ОИК да бъде ръководена от представител на "ГЕРБ". Партия "ДПС" посочи заместник-председател, а Коалиция "БСП Лява България" секретар.

Концерт “Нека бъдем добри! “НЕ” на домашното насилие на деца и насилието в училище” се проведе в залата на читалище “Паисий Хилендарски 1870” в Балчик.
5 133 са гласувалите за депутати в Народното събрание в община Балчик. Това е 29,49% от имащите право на глас. 4 866 души /29,05%/