• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

25.08.2015

Днес в Община Балчик се проведе среща с представителите на политическите партии и коалиции за изготвяне състава на Общинската избирателна комисия за провеждане на местните избори на 25 октомври 2015 г.
Присъстващите на срещата приеха, че ОИК ще бъде съставена от 11 члена, сред които са и председател, заместник-председател и секретар.
ПП "ГЕРБ" ще бъде представена от трима членове, Коалиция "БСП Лява България" от двама. По един член ще имат ДПС, партия "Атака" и коалициите "АБВ", "Реформаторски блок", "Патриотичен фронт" и "България без цензура".
Участниците в срещата днес се съгласиха ОИК да бъде ръководена от представител на "ГЕРБ". Партия "ДПС" посочи заместник-председател, а Коалиция "БСП Лява България" секретар.

Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.