• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

29.01.2015

Община Балчик  ще участва в 37-то издание на Международния панаир на туризма /ETTFA/ в Белград , Сърбия. На информационен щанд от 12 кв. м. ще бъдат изложени рекламни материали  от хотелиери, сдружения по туризъм и туроператори.
Панаирът ще се проведе от  19 до 22 февруари 2015 г. Това е най-голямото туристическо събитие в Югоизточна Европа, на което присъстват изложители от цял свят. Форматът на провеждане предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, промотиране на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широката публика.
Община Балчик кани всички представители на туристическия бранш, които желаят да бъдат представени на Международния панаир на туризма в Белград,  да предоставят рекламни материали в администрацията до 16.02.2015 г.
Повече информация за Международен панаир на туризма (ETTFA) – Белград , Сърбия можете да намерите на интернет страницата http://www.beogradskisajamturizma.rs/en/ или на тел. 057971087 и email: tic@balchik.bg, Марина Кирилова.

За по-малко от четвърт час парламентарно представените партии в Балчик се споразумяха за състава на СИК-овете в община Балчик по време на свиканите от кмета Николай Ангелов...
Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.