• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

05.01.2014

В приветствието си към атлетите от СКЛА "Черно море 2005" кметът Николай Ангелов заяви, че ще поиска от Общинския съвет 200 хиляди лева да бъдат отделени за изграждането на спортна площадка за провеждане на лекоатлетически тренировки и състезания. Той изрази надежда, че след изграждането й тя ще има сертификати за провеждане на международни турнири по хвърляния, а местните атлети ще имат нормални услови за тренировки.
На церемония снощи спортният клуб по лека атлетика определи 10-те си най-добри спортисти за изминалата година. За успешен атлет бе определен Айхан Апти с два златни медала от 2013 година, два сребърни и един бронзов. Айхан участва и на европейското първенство за младежи във финландския град Тампере.

Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.