• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

13.12.2013

Пътуващ театър "ПРОтегни ръка" ще гостува в Балчик утре и от 18.00ч. ще представи на сцената на НЧ "Паисий Хилендарски" пиесата "Малкият принц". Представлението се радва на широка популярност сред зрителите от различни български градове, а актьорите от театъра са непрофесионалисти. Те играят благотворително и са служители на "ПроКредит Банк". Пиесата по романа на Антоан дьо Сент-Екзюпери е благотворителна инициатива за набиране на средства за лечението на деца в затруднено здравословно положение от социално слаби семейства или сираци. Даренията, събрани по време на представленията, се превеждат директно в сметката на СНЦ „ПРОтегни ръка”, което финансира деца от цялата страна. 

За по-малко от четвърт час парламентарно представените партии в Балчик се споразумяха за състава на СИК-овете в община Балчик по време на свиканите от кмета Николай Ангелов...
Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.