• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

02.12.2013

Светлините на Коледната елха ще бъдат запалени на 5-ти декември. По традиция основни действащи лица на празника ще бъдат децата на Балчик. Техните песни и танци ще приповдигнат настроението на присъстващите в центъра на града от 17.00ч.
На 6-ти декември /Никулден/ Рибарското пристанище ще събере балчиклии на рибен курбан. Приготвените ястия ще бъдат осветени за здраве, а рибарите ще са благословени от местните свещеници за по-богат улов.
Дегустатори ще определят победителя в конкурса за най-добро домашно вино, а ресторантьорите ще представят своите майсторски приготвени рибни блюда.
Всеки ще може да закупи приготвена на място риба, а събраните средства ще бъдат дарени на балчиклията Никола Диков, който очаква бъбречна трансплантация.

Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.
При извършено на 12.02.2024 г. и 26.02.2024 г. пробонабиране и изследване по показателите от група „А“ от пунктове при крана на потребителя в 08. Зона Оброчище 1, с. Сен