• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

04.02.2013

На 5 февруари от 13.30ч. в х-л „Мистрал”, гр.Балчик, ще се проведе заключителна пресконференция на проект № А10-13-17/21.12.2011 г. „Оптимизиране процеса на формиране на качествени политики в Община Балчик чрез широко прилагане на принципа на партньорство”.
Проектът се изпълнява от Община Балчик с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
На пресконференцията ще бъдат представени резултатите от проектните дейности, насочени към оптимизиране на процеса на формиране на качествени политики в Община Балчик чрез широко консултиране с всички  заинтересовани страни на територията на общината.

Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.