• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

19.10.2009

Фирма „Виолиа уотър” поема изпълнението на проекта за полагане на водопровод и канализация в Балчик. Това стана ясно след днешната среща на кмета на Община Балчик Николай Ангелов с Нино Росито - представител на базираната в Ирландия фирма.
„Виолиа” е основен акционер в досегашния изпълнител – турската компания „Илджи Хидротек Ади Ортаклък”. След провелия се разговор в кабинета на кмета Нино Росито бе лаконичен: „В своята история фирма „Виолиа” няма неизпълнен проект”.
От днес „Виолиа” ще има права да наема подизпълнител на водния проект в Балчик и носи отговорност прокарването на нови водопроводи и канализация да приключи до 30 юни 2010 година.
Днес кметът Николай Ангелов издаде заповед за провеждането на процедура за обществена поръчка за възстановяване на улиците „Тунджа”, „Средна гора”, „Ком”, „Еделвайс”, „Стара планина”, „Люлин”, „Арда”, „Марица”, „Рила”, „Камчия”, „Родопи”, „Янтра” и „Черни връх”. Крайният срок за представяне на оферти е 23 октомври.

Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.
При извършено на 12.02.2024 г. и 26.02.2024 г. пробонабиране и изследване по показателите от група „А“ от пунктове при крана на потребителя в 08. Зона Оброчище 1, с. Сен