• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

10.05.2012


        УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

        Днес изтича срокът, който Общинският съвет даде на ръководството СУ „Св.Климент Охридски" да преразгледа решението си за забраната за свободен достъп до Ботаническата градина от гражданите на Балчик.

       До този момент няма административен акт на висшето училище, който да даде отговор на декларацията на местния парламент от 26 април 2012г. и все още балчиклии сме принудени да плащаме входна такса.

       С настоящото обръщение към вас декларирам още веднъж, че се присъединявам към вашето искане и към декларацията на Общинския съвет.

       Предлагам нашият протест срещу своеволията на управата на Софийския университет да се проведе на 13 май /неделя/ от 11.00ч. Шествието ще тръгне от паркинга на Двореца.

       Разчитам на вашата подкрепа, за да защитим правата си и покажем, че сме активни граждани, а не както ни нарече проф.Иван Илчев „една клика, която иска да вкарва в Градината курортисти"!


Николай АНГЕЛОВ

Кмет на Община Балчик



Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.
Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.