• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

08.12.2011


Общинският съвет в Балчик прие Правилник за организацията и дейността си. На заседанието бе избрано ръководството и членовете на Постоянните комисии към Общинския съвет. След гласуване за председатели на комисии бяха избрани: Постоянна комисия по бюджет, финанси, евроинтеграция и еврофондове - Росица Пенева; Постоянна комисия по устройство на територията, строителство и екология - Веселин Николов; Постоянна комисия по обществен ред, сигурност и транспорт - Никола Аркалиев; Постоянна комисия по туризъм, селско стопанство и стопански дейности - Христо Н. Христов; Постоянна комисия по здравеопазване, спорт и социални дейности - д-р Маргарита Калинова; Постоянна комисия по образование, култура и младежки дейности - Красимир Кунев; Постоянна комисия за установяване на конфликт на интереси - Стефан Каров.

Веселин Николов бе избран  за  представител на Общински съвет - Балчик, за член на областния съвет за развитие на област Добрич. За делегат в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България бе определен Виктор Митраков, а за негов заместник - Стефан Диков.



На 17 юли /сряда/, при благоприятни метеорологични условия, ще бъдат извършени имагоцидни обработки срещу комари в гр. Балчик и в селата Оброчище, Кранево и Рогачево.
Националният отбор по ветроходство в клас "Оптимист" е в Балчик от днес и до 12 юли ще провежда своите тренировки в акваторията на залива.