• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

В момента GLOBUL реализира мащабeн проект по пълната подмяна и обновление на мрежата си. Целта на проекта е да можем да осигурим на своите клиенти още по-добро покритие на мрежата, по-високо качество на предлаганите услуги, по-висока скорост за пренос на данни, както и нови продукти и услуги.

Бихме искали да Ви уведомим, че обновлението на мрежата в Община Балчик ще бъде осъществено между 29/09/2014 и 05/10/2014.

Екипът на GLOBUL ще направи всичко възможно този процес да премине максимално бързо и безпроблемно, с грижа за удобството и комфорта на нашите клиенти. Въпреки това, бихме искали да Ви информираме, че в този период във Вашето населено място са възможни временни затруднения в използването на услугите на GLOBUL, включително затруднено набиране, прекъсвания на разговори и др. Необходимо е да подчертаем, че независимо от това  връзката с националния телефон за спешни случаи 112 няма да бъде възпрепятствана по никакъв начин.

Уверяваме Ви, че всички дейности по обновлението на мрежата на компанията ще бъдат осъществявани при стриктно спазване на действащите нормативни разпоредби. Вярваме, че успешното осъществяване на проекта във Вашия град ще допринесе за неговото развитие и подобряването на живота и условията за бизнес в общината.


С уважение:

Космо България Мобайл