• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

17.07.2021

Министър-председателят Стефан Янев посети днес Балчик. На среща в Общината той има разговор с кмета Николай Ангелов и областния управител Васил Карапанчев. Гостът подчерта, че е дошъл в Белия град в разгара на лятото, за да види на място как се развива туризма и какви са затрудненията в сектора.  Кметът благодари за вниманието от страна на премиера и го запозна с икономическия прифил на общината. Стефан Янев научи за намерението на Общината за укрепване на брега в района на вилна зона “Фиш-фиш” и желанието да бъде даден старт на вече готовия проект.

По-късно кметът Николай Ангелов показа на своя гост Историческия музей в центъра на града и Художествената галерия. На финала на своята визита министър-председателят се разходи по крайбражната алея на Балчик.

Община Балчик ще кандидатства с проект пред ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда) в Сектор
Ремонтът на покрива на Народно читалище ”Христо Смирненски-1941г.” в село Сенокос приключи. Днес техническа комисия от Община Балчик прие извършените дейности.