• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

17.11.2009

Кметът на Балчик Николай Ангелов ще участва утре в учредителна среща в Шабла на представители на трите морски общини от област Добрич във връзка с отварянето на мярка 4.1. "Развитие на рибарските области" по приоритетна ос № 4 "Устойчиво развитие на рибарските области" от Оперативната програма за развитие на сектор "Рибарство" на Република България, финансирана от Европейския Фонд по Рибарство за програмен период 2007 - 2013 г. Съгласно нормативните документи, Община Балчик ще участва в рибарска група съвместно с общините Каварна и Шабла. На срещата се очаква да бъде оформена и подписана Декларация за изразяване на интерес от участниците в срещата, заинтересовани за развитие на рибарския сектор в региона.

За по-малко от четвърт час парламентарно представените партии в Балчик се споразумяха за състава на СИК-овете в община Балчик по време на свиканите от кмета Николай Ангелов...
Ръководството на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи проведе среща с представителите на местната власт, с директори на училища и социални заведения.