• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

28.03.2014

Национален шампионат по спортно ходене ще се проведе утре по крайбрежната алея в Балчик. Състезанието ще започне от 9.30ч. с надпревара на момчета и момичета до 16 годишна възраст. Разстоянието, което ще изминат, е 3 км. По-късно ще стартират девойки и юноши младша и старша възраст, които ще проходят 5 и 10 км. За 10.50ч. е предвиден стартът на мъже и жени по 20-километровото състезателно трасе.
Очакват се близо 100 състезатели от клубовете по лека атлетика от цялата страна да се включат в състезанието, което предшества Балканското първенство по спортно ходене на 12 април отново в Балчик.
Във връзка с утрешното състезание се забранява движението на хора и превозни средства от 8.00 до 14.00ч. по крайбрежната алея между хотелите „Мистрал“ и „Реджина Мария“.

В писмо на директора на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова се казва, че след предприемане на допълнителни мерки от страна на “ВиК Добрич”
От 3 до 9 септември в село Кранево Сдружение "Арт Уей" се изпълни проект "Зелена точка", по програма "Еразъм+". Инициативата имаше за цел формиране на екологична култура сред...