• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

26.06.2017

Легендарната рок банда Б.Т.Р. идва в четвъртък, за да разтърси със звук стадиона в Балчик. Повод за гостуването на музикантите е футболният турнир "FOOTBall for ALL", организиран от "Соник старт" ООД. Дружеството пое кампания, целяща повишаване на обществената чувствителност към правата и закрилата на децата, като част от нея е турнирът на балчишкия стадион. Гостуването на групата ще бъде в подкрепа на каузата за закрила на подрастващите, а концертът ще започне в 20.00 ч.
От 27 юни до 2 юли на модерното спортно съоръжение ще се проведе турнир по футбол за деца и ветерани. За събитието са заявили участие 11 отбора от футболните клубове на Елена, Червен бряг, Драгоман, Кайнарджа и Карлово, разпределени в две групи.
Проявата на националната кампания за толерантност "Аз съм тук и мога да ти бъда приятел" ще премине в Балчик под патронажа на кмета на общината г-н Николай Ангелов.
Входът за всички прояви по време на турнира е безплатен.

Кино-концерт, посветен на видния български пианист и композитор Димитър Ненов, ще се проведе в Балчик на 25 март от 17:30ч. на сцена “Мелницата”.
При извършено на 12.02.2024 г. и 26.02.2024 г. пробонабиране и изследване по показателите от група „А“ от пунктове при крана на потребителя в 08. Зона Оброчище 1, с. Сен