• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

07.06.2010

Изпълнителят на проекта „Разширяване и рехабилитация на ВиК мрежа” е поискал удължаване на сроковете за работа по улиците „Дунав” и „Христо Ботев” от кръстовището й с ул. „Х.Димитър” до кръстовището с ул. „Г.Бенковски”. Мотивът за искането са технологични причини, се казва в писмо на „Илджи Хидротек Ади Ортаклък” ДЗЗД до Община Балчик.
От фирмата са подадени молби за започване на работа по част от ул. „Ж.Бончев” /от кръстовището й с ул. „Асен Петков” до бл.40 на ж.к. „Балик”/.
През месец юни изпълнителите на проекта предвиждат да работят по улица „Бяло море”, „Хр.Ботев” /от кръстовището й с ул. „Варненска” до кръстовището й с ул. „Асен Петков” (до магазин „Аквилон”),  ул. „Димчо Дебелянов”, част от ул. „Тунджа” /от кръстовището й с ул. „Варненска” до кръстовището й с ул. „Ком”.
От "Илджи Хидротек Ади Ортаклък" е декларирана готовност за предоставяне на ежеседмична информация на жителите на Балчик за изпълнението на проекта.

"Проучваме възможностите за подобряване на инфраструктурата и условията на труд за рибарите, разтоварващи уловите на рибарско пристанище "Балчик".
Община Балчик уведомява, че от 14.04.2022г. отново се приемат заявления за закупуване на абонаментни карти с намаление за вътрешноградския транспорт и/или в района на вилна зона...