• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

08.04.2017

Община Балчик бе отличена с награда за най-оригинално представяне на продукт на културния туризъм. На официалната церемония снощи кметът на Велико Търново Даниел Панов и организаторите на 14-то Международно изложение "Културен туризъм" връчиха награди на най-добре представилите се участници.
Щандът на Община Балчик рекламираше културните забележителности на територията и предстоящите фестивали. Акцент по време на откриването бе участието на струнен квартет "Уника", който привлече многобройната публика с артистичните си изпълнения.
"По време на туристическата борса интересът към Балчик и региона бе голям. Очакваме повече гости през това лято заради качествения туристически и културен продукт, който предлагаме", сподели след церемонията зам.-кметът на общината Димитрин Димитров.

Кметът на Община Балчик Николай Ангелов подписа договор за изпълнение на проект за рехабилитация на част от пътищата в района на стойност близо 6 милиона лева.
Община Балчик ще се включи в кампанията на бТВ "Да изчистим България заедно" на 16 септември. Ще бъдат осигурени чували и ръкавици за всички, желаещи да се включат в...