• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

08.04.2017

Община Балчик бе отличена с награда за най-оригинално представяне на продукт на културния туризъм. На официалната церемония снощи кметът на Велико Търново Даниел Панов и организаторите на 14-то Международно изложение "Културен туризъм" връчиха награди на най-добре представилите се участници.
Щандът на Община Балчик рекламираше културните забележителности на територията и предстоящите фестивали. Акцент по време на откриването бе участието на струнен квартет "Уника", който привлече многобройната публика с артистичните си изпълнения.
"По време на туристическата борса интересът към Балчик и региона бе голям. Очакваме повече гости през това лято заради качествения туристически и културен продукт, който предлагаме", сподели след церемонията зам.-кметът на общината Димитрин Димитров.

Утре е неучебен ден за учениците от всички училища на територията на община Балчик. Със заповед, подписана от зам.-кмета Митко Петров,
Община Балчик организира пресконференция, която ще се проведе на 16 февруари /петък/ в 10.30 ч. в Заседателната зала на администрацията. Тема на срещата с журналисти и граждани...