• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

29.01.2015

Община Балчик  ще участва в 37-то издание на Международния панаир на туризма /ETTFA/ в Белград , Сърбия. На информационен щанд от 12 кв. м. ще бъдат изложени рекламни материали  от хотелиери, сдружения по туризъм и туроператори.
Панаирът ще се проведе от  19 до 22 февруари 2015 г. Това е най-голямото туристическо събитие в Югоизточна Европа, на което присъстват изложители от цял свят. Форматът на провеждане предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, промотиране на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широката публика.
Община Балчик кани всички представители на туристическия бранш, които желаят да бъдат представени на Международния панаир на туризма в Белград,  да предоставят рекламни материали в администрацията до 16.02.2015 г.
Повече информация за Международен панаир на туризма (ETTFA) – Белград , Сърбия можете да намерите на интернет страницата http://www.beogradskisajamturizma.rs/en/ или на тел. 057971087 и email: tic@balchik.bg, Марина Кирилова.

Със своя заповед кметът на Община Балчик Николай Ангелов забранява ползването на всички пенсионерски клубове на територията на община Балчик.
До края на месец ноември се преустановява провеждането на приемни дни на кмета на Община Балчик, заместниците му, секретаря и главния архитект.