• Размер на текста:
  • Намали размера на текста
  • Увеличи размера на текста

02.12.2013

Светлините на Коледната елха ще бъдат запалени на 5-ти декември. По традиция основни действащи лица на празника ще бъдат децата на Балчик. Техните песни и танци ще приповдигнат настроението на присъстващите в центъра на града от 17.00ч.
На 6-ти декември /Никулден/ Рибарското пристанище ще събере балчиклии на рибен курбан. Приготвените ястия ще бъдат осветени за здраве, а рибарите ще са благословени от местните свещеници за по-богат улов.
Дегустатори ще определят победителя в конкурса за най-добро домашно вино, а ресторантьорите ще представят своите майсторски приготвени рибни блюда.
Всеки ще може да закупи приготвена на място риба, а събраните средства ще бъдат дарени на балчиклията Никола Диков, който очаква бъбречна трансплантация.

Заседание на Консултативния съвет по туризъм се проведе днес в Община Балчик. На него присъстващите представители на съвета обсъдиха туристическия сезон и ситуацията в...
На своето първо заседание Общински съвет Балчик избра Николай Колев за свой председател. Колев е от групата на БСП в новоизбрания съвет. Гласовете за него надделяха над...